VIDEO PSC I GENT PER PALAFOLLS 2015

divendres, 30 de març del 2012

CARTA OBERTA AL GRUP D'UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA I AL PARTIT POPULAR, PER LES CRÍTIQUES IMPROCEDENTS CONTRA LA REGIDORA ANTONIETA PET

Sembla que el Partit Popular i Unió Democràtica s’han unit per fer una crítica molt lletja contra la regidora de governació de l’ajuntament de Palafolls. És curiós com dues formacions suposadament tan diferents coincideixen en les seves valoracions temeràries, calumnioses i de mala fe sobre els valors personals de la nostra regidora.
No crec que ella -coneixent la seva forma d’actuar- vulgui contestar als atacs rebuts des de la xarxa informàtica, perquè això sempre alimenta el malestar que aquests busquen produir. Però jo, sense preguntar-li, vull sortir en defensa de la meva companya i donar alguna informació perquè tinguem més elements de judici per valorar a les persones que, sense cap benefici, estan treballant pel seu poble.
La Sra. Petit és, des de fa molt temps i dins del PSC, una persona coneguda per les seves idees a favor d’un camí de país cap a l’autodeterminació. És a dir, una catalanista declarada que no es talla en parlar d’independència i això significa un aval segur perquè el PP li tingui jurada una oposició a qualsevol proposta.
Nascuda de família menestral en un petit poble de Lleida, és una persona amb un alt nivell d’educació que ha aconseguit amb un esforç personal no habitual. Llicenciada en dues carreres, exerceix com a professora d’institut a Blanes i continua la seva formació més enllà de la sanitat i la biologia.
La Sra. Antònia Petit manté, malgrat les dificultats i amb una sèrie de propostes de canvi que sempre generen tensió, el seu compromís amb el govern municipal per millorar el nivell de governança del municipi, una policia municipal que es vol propera als ciutadans, amb uns professionals que defensa i escolta, tot prioritzant les necessitats del grup i de servei públic, a les individuals, malgrat que aquestes polítiques puguin significar, a curt termini, un desgast.
Per aquestes raons no m’estranya l’actitud del Sr. Berman, creador de neologismes i tan poc amic de la cultura, que possiblement té un disseny de la policia municipal militaritzada. De la UDC local tan sols coneixia la seva crítica als regidors de CD i aquest anàlisi hermenèutic microscòpic i desproporcionat de l’entrevista a l’Antònia a radio Palafolls no me l’esperava.
Pot ser no tenen res més a fer.
Que tingueu unes bones vacances de setmana Santa.

Valentí Agustí Bassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada