VIDEO PSC I GENT PER PALAFOLLS 2015

dilluns, 13 d’abril del 2015

LES VERITATS SÓN VERITATS

HISTÒRIA D'UNA FITA: SANT LLUÍS

El 2007 la Diputació de Barcelona mostra el seu interés en construir una rotonda per l'accés al barri de Sant Lluís. (La Diputació és la propietària de la carretera) L'any 2008 el Ple de l'Ajuntament posa a disposició de la Diputació els terrenys laterals per les obres.
L'any 2009 s'entrega el primer projecte. L'any 2010 esclaten la crisi i les retallades. L'any 2014 després de molts esforços i viatges a Barcelona la Diputació per fi aprova 206.000 euros per la nostra rotonda.
Ara, al 2015 tot està enllestit per començar les obres.

Doncs bé, després de tants anys i molts esforços, avui s'ha posat punt i final als tràmits i la rotonda ja és una realitat. Lluny de l'alegria per un projecte tant necessari, ens trobem la mateixa declaració per dos partits diferents: el PP i ERC de Palafolls. Mateix discurs diferents sigles. Ens titllen d'electoralistes! Després de 7 anys perseguint que la rotonda surti endavant! Tant se val el moment, per nosaltres és important que el projecte es faci realitat. Però sabeu el més trist de tot, tots dos partits ERC i PP ens han acabat votant a favor. Estarem d'acord, en desacord, més pròxims o més llunyans però el que no farem és utilitzar un discurs destructiu, al contrari, farem una campanya en positiu perquè nosaltres sí que podem fer-la. I ara no us perdeu les fotos:


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada