VIDEO PSC I GENT PER PALAFOLLS 2015

dimecres, 15 d’abril del 2015

EMBRUTA ( I INSULTA) QUE ALGUNA COSA QUEDA...


Tema: Caserna de la Policia i Jutjat.
L'Ajuntament rep una subvenció de 226.404'74 euros del PUOSC (Generalitat de Catalunya) i una subvenció de la Diputació de Barcelona de 180.000 euros. Us adjunto les fotografies de les dues resolucions públiques. Per tant els diners externs (no propis de l'Ajuntament eren) = 406.404'74 euros. Tenint en compte que l'execució material de l'obra era de 330.571'29 euros, ens sobraven més de 75.000 euros!!!

Però, als pocs mesos rebem una altra resolució de la Generalitat en el marc de les retallades del Govern de Catalunya del President Artur Mas,  on ens diuen que la subvenció es retalla 95.000 euros, i que l'Ajuntament els ha d'assumir!!! ( igual que en moltes altres coses la Generalitat no paga: ens deuen la subvenció de la llar d'infants, les beques de menjador, els diners de l'ampliació del respir... calculem que la Generalitat ens deu a tots els palafollencs gairebé un MILIÓ D'EUROS!!!, però tornem al tema que ens ocupa...).Aquests diners retallats, no s'han pagat amb els impostos dels palafollens sinó amb el 10% de l'aprofitament mig d'un sector industrial.
Si als 95.000 euros que retalla la Generalitat sumem 31.415 euros que per llei ha d'aportar l'Ajuntament per poder accedir a les subvencions, si afegim els honoraris de redacció del projecte, els honoraris de modificació del projecte, la direcció facultativa durant la obra de l'arquitecte i de l'aparellador, i del coordinador de seguretat i salut i  els visats del col·legi d'arquitectes, el mobiliari intern, l'adequació del jutjat per casaments, aparells informàtics, etc.  cal afegir 80.000 euros que es van començar a pagar ara fa 5 anys! 


Resum: l'execució de l'obra (construcció de l'edifici) per l'empresa VORACYS ha costat certament 393.000 euros, però abans de la retallada disposàvem de 406.404.'74 euros, sense cap cost per l'Ajuntament!

Els fets són els fets, ara bé com es dona la informació és molt important,  no és el mateix que la llei de l'avortament te l'expliqui el diari la Razón o l'ABC, que el País, doncs en aquest cas succeeix el mateix.

Opacitat?... Mentider?... Obscur?... Incontinent verbal?... Distorsionador?... (són uns quants dels improperis i faltes de respecte que he rebut  d'ERC en 48h).Llàstima que en la desesperació d'ERC per guanyar l'Alcaldia, en la desesperació i la ràbia de veure tot el que hem aconseguit aquests 4 anys, hagin d'utilitzar el descrèdit i la manipulació per arribar al poder (ensenyen els documents de intervenció, però no aclareixen el perquè de les xifres ( o no en saben), ni tampoc ensenyen les resolucions de la Generalitat retallant). Intentar guanyar així no és intentar guanyar, és perdre (perd la política i sobretot, la ciutadania). Nosaltres continuem, en positiu, amb optimisme, amb joc net, i treballant incansablement des de l'ajuntament fins el darrer dia abans de les eleccions per millorar Palafolls i tornar a governar amb el màxim suport dels palafollencs i palafollenques. Gràcies per tot.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada